Woensdag 18 April gaat de 11e editie van het tweedaagse prestigieuse straatvoetbaltornooi terug van start. 76 ploegen strijden voorde eer en de beker te bemachtigen! Gegarandeerd veel spektakel en spanning, dus doe mee of kom zeker supporteren!

Naast de prachtige en zenuwslopende wedstrijden van ’s morgens tot ’s avonds kan je nog rekenen op tal van randanimaties, ons groot terras, en een sfeer om u tegen te zeggen!

Op woensdag 18 april gaan we van start omstreeks 14u met het eerste deel van de poules alsook met de volledige vrouwencompetitie. De finale hiervan staat gepland omstreeks 20u.

De tweede helft van de poules zal gespeeld worden op donderdagvoormiddag 19 april gevolgd door de 2de poulefase en de finale ronden. De finale zal plaatsvinden omstreeks 21u.

Alsof dit nog niet spannend genoeg is, kan er ook nog eens gestreden worden voor de zuipbeker!

Biertje halen? Mobiel betalen!

Geen cash op zak? Portefeuille vergeten? Of ben je gewoon straight-from-the-future? Op de Student Street Soccer kan je moeiteloos betalen met Cashfree. 

Registratie duurt slechts enkele minuten en de betaalmogelijkheden zijn direct actief!
Waar wacht je nog op? Download alvast de app.

Download de app hier:

download iOS
download Android

Voor meer info over het event, inschrijvingen, foto’s of video’s kan je terecht op de website van het VEK of het Facebook event.